Epson L1110

Send by email

Колор печатач со фабрички вграден ITS систем

Брзина при црно-бело ISO печатење: 10 стр./мин.

Брзина при колор ISO печатење: 5 стр./мин.

Меѓуврска: USB

Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W

Капацитет на магацин за хартија : 100 листови

Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70ml) dura brite мастило со капацитет за печатење на 8.100 црно бели и 6500 колор страни.

Гратис 1 шишe црно мастило

Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Цена: 8.190,00 денари