EcoTank L3111

Send by email

Epson Eco Tank L3111 Printer

Мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем

Брзина при црно-бело ISO печатење: 10 стр./мин.

Брзина при колор ISO печатење: 5 стр./мин.

Резолуција на скенер: 600 x 1200 dpi 

Поврзување: USB

Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  3.9 W

Капацитет на магацин за хартија : 100 листови

Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70ml) dura brite + 1 црно шише гратис

Мастило со капацитет за печатење на 8.100 црно бели и 6500 колор страни.

Гратис 1 шишe црно мастило

Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

  •  

 

Цена: 9.990,00 денари