EcoTank L3151

Send by email

Epson EcoTank L3151

Мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем  

Брзина при црно-бело ISO печатење: 10 стр./мин.

Брзина при колор ISO печатење: 5 стр./мин.

Резолуција на скенер: 1200 x 2400 dpi

Резолуција на печатење: 5760 x 1440 dpi

Поврзување: USB, Wi-Fi, Wi-Fi Direct.

Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W

Вклучени во паковањето : 4 шишиња (4 x 70ml) dura brite 

Мастило со капацитет за печатење на 8.100 црно бели и 6500 колор страни.

Гратис 1 шишe црно мастило

Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Цена: 10.990,00 денари