EcoTank L4150

Send by email

Epson EcoTank L4150 Wi-Fi All-in-One printer

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем 

Брзина при црно-бело ISO печатење: 10 стр./мин.

Брзина при колор ISO печатење: 5 стр./мин.

Резолуција на скенер: 1200dpi

Поврзување: USB,Wi-Fi, Wi-Fi direct

Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W

Капацитет на магацин за хартија : 100 листови

Вклучени во паковањето : 6 шишиња (1 сет на мастилo + 1 црнo).

Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Цена: 14.890,00 денари