EcoTank L5190

Send by email

Epson EcoTank L5190 Wi-Fi All-in-One printer

мултифункциски колор печатач со фабрички вграден ITS систем 

Print, Scan, Copy, Fax with ADF

Брзина при црно-бело ISO печатење: 10 стр./мин.

Брзина при колор ISO печатење: 5 стр./мин.

Резолуција на скенер: 5760 x 1440 dpi

Резолуција на скенер: 1200 x 2400 dpi

ПоврзувањеEthernet, Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n, Wi-Fi Direct

Потрошувачка на ел. енергија при печатење :  12 W

Капацитет на магацин за хартија : 100 листови

Вклучени во паковањето : 4 шишиња.

Епсон гаранција: 1 год. или 30.000 страни.

Цена: 15.990,00 денари