Веб-форма

wf      

Почитувани,

Со поднесување на формата ќе го резервирате продуктот "HP ProBook 450G6". Оваа резервација трае 3 дена почнувајќи од Среда, Септември 30, 2020 - 10:21. Уплатата и подигнувањето на уредот се вршат во продажниот салон на Неоком (бул Кузман Јосифовски Питу бр 15 – 1000 Скопје) секој работен ден од 09:00 до 20:00 и сабота од 09:30 до 15:30.

wf      
wf      
wf      
wf      

Поддржани начини на плаќање се:

  • Во готово
  • Со кредитни картички1
  • На профактура2

1За акциски понуди, плаќањето со врши со повлекување на целата сума (можност на рати само ако банката има одобрено директно кон клиентот)

2Во потврдата за резервацијата која ќе ја добиете по email има инструкции за начинот на плаќање преку профактура

     
     
     
     
Слика за CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.