Стратешки партнер - DELL technologies

Created by jane.antov on 07.06.2019

Решенија за дигиталната трансформација и иднина. Подетални информации на следниов линк: https://www.dellemc.com

Стратешки партнер - Veeam

Created by jane.antov on 29.06.2017

Ефикасно и иновативно Backup решение за виртуелизирана и физичка околина. Подетални информации на следниов линк: www.veeam.com .

Стратешки партнер - HP Inc.

Created by jane.antov on 21.09.2016

Неоком АД е еден од водечките HP Inc. партнери во Македонија. Потврда на нашата посветеност и стратешко партнерство е и активниот Partner First Gold статус.

Eaton ги издаде Virtualization-Ready UPS пакети

Created by jane.antov on 02.04.2012

 

Новите UPS пакети хомогено се интегрираат во водечките виртуелизациски платформи

HP открива моќна нова линија на работни станици

Created by jane.antov on 02.04.2012

 

HP ја објави новата линија на моќни HP Z работни станици

Новите ХП работни станици се претставени со најновите 8-јадрени Intel® Xeon® E5-2600 процесори, нудат до 512 гигабајти (GB) на DDR3 меморија и поддржуваат multithread workstation апликации. Повеќе јадра за “megatasking”

HP Z работните станици се идеални за корисници кои работат во CAD, архитектура, видео/фото едитирање, нафтена индустрија, анимација, медицински и механички компјутерски инженеринг (CAE)

Стратешки партнер - Листа на партнери

Created by milko.popov on 13.01.2012

Покрај стратешките партнери, Неоком е целосно посветен за воспоставување на партнерска соработка со врвни и иновативни производители. Погледнете ја целосната листа на партнери за детален преглед.

Стратешки партнер - Partner of Eaton

Created by milko.popov on 11.01.2012

Неоком е Eaton Партнер. 

Стратешки партнер - Samsung

Created by milko.popov on 11.01.2012

Неоком е Samsung Партнер.

Стратешки партнер - Oracle

Created by milko.popov on 11.01.2012

Неоком е Oracle Партнер. 

Стратешки партнер - TrendMicro

Created by milko.popov on 11.01.2012

Неоком е TrendMicro Партнер. 

Страници